Gallagher Convention Centre, 22 - 24 May 2018
3 DAYS TO GO

Seminar Programme

FILTER SEMINARS BY CATEGORY:
FILTER SEMINARS BY VIEW:

National security & fire – Intelligence in action

22
May

Integration & Communication

Dawid Oberholster

Speaker: Dawid Oberholster

Date: 22 May 2018

Time: 09:30 - 10:00

Duration: 30 minutes

Goods in transit: securing supply chain, storage & transport infrastructures

22
May

Transport Security

Massimo Carelle

Speaker: Massimo Carelle

Date: 22 May 2018

Time: 10:15 - 11:15

Duration: 60 minutes

The future impact of AI in cybercrime

22
May

Africa Investment

Eleanor Weaver

Speaker: Eleanor Weaver

Date: 22 May 2018

Time: 11:15 - 12:15

Duration: 60 minutes

The year of data regulations: 2018 and beyond

22
May

PoPIA Act

John Cato

Speaker: John Cato

Date: 22 May 2018

Time: 12:15 - 13:15

Duration: 60 minutes

Online training

22
May

Technical Training

Bryan Rudolph

Speaker: Bryan Rudolph

Date: 22 May 2018

Time: 13:15 - 14:15

Duration: 60 minutes

The importance of convergence: correlating cyber & physical security mechanisms

22
May

Cyber Security

Roger Truebody

Speaker: Roger Truebody

Date: 22 May 2018

Time: 14:15 - 15:00

Duration: 45 minutes

Investing in the future of young security professionals: mentorship programmes driving skills development

22
May

Skills Development

Craig Pedersen

Speaker: Craig Pedersen

Date: 22 May 2018

Time: 15:00 - 16:00

Duration: 60 minutes

Cybercrimes Bill update: should we be concerned?

23
May

Cyber Security

Samantha Buchler

Speaker: Samantha Buchler

Date: 23 May 2018

Time: 09:30 - 10:00

Duration: 30 minutes

Security tech trends: shaping a solid path for 2018

23
May

Security Trends

Andrew Seldon

Speaker: Andrew Seldon

Date: 23 May 2018

Time: 10:00 - 10:30

Duration: 30 minutes

The booming growth of IoT: keeping up the pace!

23
May

IoT Security

Bernard Senekal

Speaker: Bernard Senekal

Date: 23 May 2018

Time: 10:30 - 11:15

Duration: 45 minutes

Comprehending the recent crime trends in SA – what you need to know as a security / risk manager and installer in SA

23
May

Crime Trends

Gareth Newham

Speaker: Gareth Newham

Date: 23 May 2018

Time: 11:15 - 12:15

Duration: 60 minutes

Contactless biometric technology

23
May

Biometrics

Nicolas Garcia

Speaker: Nicolas Garcia

Date: 23 May 2018

Time: 14:15 - 15:00

Duration: 45 minutes

Fire prevention & protection: imperative risk assessment and management

23
May

Fire

Moshema Mosia

Speaker: Moshema Mosia

Date: 23 May 2018

Time: 15:00 - 16:00

Duration: 60 minutes

The evolution of SA’s risk management frameworks - more than just risk mitigation

24
May

Risk Management

Dave Dodge

Speaker: Dave Dodge

Date: 24 May 2018

Time: 09:30 - 10:15

Duration: 45 minutes

The intelligence of AI: using AI in business & security

24
May

Artificial Intelligence (AI)

Dave Rampersad

Speaker: Dave Rampersad

Date: 24 May 2018

Time: 10:15 - 11:15

Duration: 60 minutes

Its all about mobile: the challenge of protecting mobile devices

24
May

Mobile Security

Ryan McGee

Speaker: Ryan McGee

Date: 24 May 2018

Time: 11:15 - 12:15

Duration: 60 minutes

Surveillance Insights: 2018 market report

24
May

CCTV

Evan Liu

Speaker: Evan Liu

Date: 24 May 2018

Time: 12:15 - 13:15

Duration: 60 minutes

Trends & challenges facing the private security industry: promoting compliance

24
May

Industry Complience

Tony Botes

Speaker: Tony Botes

Date: 24 May 2018

Time: 13:15 - 14:15

Duration: 60 minutes

The SME toolkit: marketing, accounting and basic business acumen for security installers

24
May

SME's

Craig van Rensburg

Speaker: Craig van Rensburg

Date: 24 May 2018

Time: 14:15 - 15:00

Duration: 45 minutes

*Programme subject to change. The organisers reserve the right to change the programme.

Venue

Gallagher Convention Centre

  • 19 Richard Drive
  • Midrand, Johannesburg
  • South Africa
Show Times

Show Times

  • Tuesday - Thursday
  • 9am - 4pm